Должность: старший преподаватель
Образование: высшее, ФГАОУ ВО «Белгородский государственный национальный исследовательский университет», год окончания 2013, специальность «Технология продуктов общественного питания»
Квалификация: инженер
Scopus Autor ID: 57190222365
Область научных интересов: разработка функциональных продуктов питания
Основные публикации:
Boltenko Yu. A., Myachikova N. I., Binkovskaya O. V., Korotkikh I. Y., Zinoveva I. G.The Influence of Water Content on Wheat Dough in Changing the Rheological Characteristics and Quality of the Finished Product // International Journal Of Pharmacy & Technology. – June 2016. – P. 14121-14128.
Boltenko Yu. A., Myachikova N. I., Binkovskaya O. V., Semchenko I. V., Zinoveva I. G. Multiparameter method of controlling the rheological characteristics of the dough after kneading // J. Fundam. Appl. Sci. – 2017. – 9(1S). – P. 1239-1246.
Boltenko Yu. A., Myachikova N. I., Binkovskaya O. V., Korotkikh I. Yu., Zinoveva I. G. The influence of water content on wheat dough in changing the rheological characteristics and quality of the finished product // International Journal Of Pharmacy & Technology. – June 2016. – P. 14121-14128.
Myachikova N. I., Boltenko Yu. A., Binkovskaya O. V., Remnev A. I., Zinoveva I. G., Research of factors affecting the formation of technological properties of Pleurotus ostreatus mushrooms // International journal of pharmaceutical research. – 2020. – Volume 12, Issue 2. – Р. 1612-1618.
E-mail:
zinovyeva@bsu.edu.ru